Om oss

Velkommen til Bilsenteret Fossegrenda AS

Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil – og din lommebok.

Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner – og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til oss.

MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.

Du velger selv bilverksted

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så står det en stab av dyktige mekanikere og venter på den her hos MECA. Verksteder i MECA-kjeden har kompetansen til å ta hånd om alle vanlig forekommende bilmerker, uansett årsmodell. Vi skrur på forskjellige bilmerker hver dag, og gir hver bil den oppmerksomheten den krever.

Mange tror fortsatt at man må benytte et verksted autorisert av bilfabrikanten for at garantien skal gjelde. Men det stemmer ikke. Siden 2002 har vi EU-regler som gir deg som bileier rett til å få utført service på bilen din der du vil. MECA verksteder har kunnskapen og autorisasjon til å gjennomføre nøyaktig samme service eller reparasjon som bilforhandlerens verksted – også i bilens garantitid. MECA-verkstedets stempel i serviceheftet er like mye verdt som merkeverkstedets. Det er en selvfølge at vi benytter oss av originaldeler eller reservedeler som holder minst like høy kvalitet som originaldeler. Ofte kommer våre reservedeler og bilfabrikantens reservedeler fra samme leverandør.

Her kan du lese mer om hvilke rettigheter du har til selv å velge bilverksted.