Om oss

Velkommen til Bilsenteret Fossegrenda AS

20 år med Bilsenteret

Bilsenteret Fossegrenda er en av Trondheims største innen verksted, bilstell og service.

Det er nå 20 år siden en relativt ung bilmekaniker ved navn Ståle Langørgen etablerte Bilsenteret Fossegrenda. Med godt og hardt arbeid med biloppretting, lakk og verksted vokste også det gode renommeet.

Han ble oppmerksom på at et lastebilverksted på hjørnet av Lundemobakken og Industriveien på Heimdal avvikles, og tomta selges. Langørgen kjøpte Lundemobakken 5 AS og etablerte samtidig Bilsenteret Heimdal som du kan lese mer om her.

God service må til

Langørgen er opptatt av at kunder skal føle seg velkomne. Det første man ser når man kommer til Bilsenteret Heimdal er et stort «Velkommen» over inngangsdøren. – Det er viktig å møte kundene med et smil, understreker han. – I tillegg synes jeg det er avgjørende å høre på hva kunden har å si og bli enige om hva som skal gjøres.

Midt i smørøyet

Vi ligger midt i smørøyet mellom Tiller og Heimdal. Bilsenteret tilbyr alt man kan trenge, fra EU-kontroll til service av air condition, fortsetter Ståle Langørgen. – Foruten dekkhotell er skifte av dekk og EU-kontroll viktige deler av virksomheten vår.

El-oppdatert

Flere og flere nordmenn, særlig trøndere, vil kjøpe EL-bil. – Vi har vært på flere kurs når det gjelder EL-biler. Der har vi mye kompetanse, forklarer han. Senteret i Fossegrenda er i tillegg et karosseri- og lakkverksted.