Bilverksted Trondheim

Velkommen til Bilsenteret Fossegrenda i Trondheim!

Vi er stolte av å være ditt førstevalg når det gjelder alt vedlikehold og reparasjon av kjøretøyet ditt. Hos oss finner du en dedikert gruppe eksperter som er klare til å ta vare på bilen din uansett hva den måtte trenge.

Service for alle biltyper: Vårt erfarne team er kjent for sin grundighet når det gjelder service. Vi gir din bil den oppmerksomheten den fortjener, uansett om den er en konvensjonell bensin- eller dieseldrevet bil eller en toppmoderne el-bil. Vår målsetning er enkel – å sørge for at kjøretøyet ditt presterer optimalt, uansett hvor du skal.

Lakkering og karosseriarbeid: Skader på bilens utvendige finish kan være frustrerende. Vår lakkeringsekspertise gjør at vi kan gjenopprette din bils glans og visuelle appell etter uhell eller skader. Vi har avansert utstyr og kompetanse som kreves for å utføre lakkering og reparasjon av karrosseri i høy kvalitet.

EU-kontroll: EU-kontroll er en viktig del av å eie en bil. Vi utfører EU-kontroll med grundighet og gir deg råd og støtte hvis det skulle være nødvendig med reparasjoner for å få bilen godkjent.

El-Bilspesialister: Med den økende populariteten til el-biler, er det viktig å velge et verksted som forstår disse avanserte kjøretøyene. Våre spesialister er trent og utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre at din el-bil er i topp stand.

Bestill time her idag! eller ring oss idag 73 96 55 00. Velkommen skal du være

Uansett hva dine bilbehov måtte være, kan du stole på vårt bilverksted. Vi er forpliktet til å gi deg de beste tjenestene og den høyeste kvaliteten på arbeidet. La oss ta vare på bilen din, så kan du kjøre med selvtillit. Ta kontakt med oss i dag for en avtale eller mer informasjon om våre tjenester. Vi er her for å betjene deg og ditt kjøretøy.