Du velger selv bilverksted

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så står det en stab av dyktige mekanikere og venter på den her hos MECA. Verksteder i MECA-kjeden har kompetansen til å ta hånd om alle vanlig forekommende bilmerker, uansett årsmodell. Vi skrur på forskjellige bilmerker hver dag, og gir hver bil den oppmerksomheten den krever.

Mange tror fortsatt at man må benytte et verksted autorisert av bilfabrikanten for at garantien skal gjelde. Men det stemmer ikke. Siden 2002 har vi EU-regler som gir deg som bileier rett til å få utført service på bilen din der du vil. MECA verksteder har kunnskapen og autorisasjon til å gjennomføre nøyaktig samme service eller reparasjon som bilforhandlerens verksted – også i bilens garantitid. MECA-verkstedets stempel i serviceheftet er like mye verdt som merkeverkstedets. Det er en selvfølge at vi benytter oss av originaldeler eller reservedeler som holder minst like høy kvalitet som originaldeler. Ofte kommer våre reservedeler og bilfabrikantens reservedeler fra samme leverandør.

Vi benytter oss alltid av moderne instrumenter til diagnose og feilsøking samt eventuell oppgradering av bilens programvare. Disse instrumentene kommer enten fra samme fabrikant som de merkeautoriserte verkstedene får sine instrumenter fra, eller fra frittstående fabrikanter som har programvare verifisert og oppdatert av bilfabrikantene. Ved å benytte universalinstrumenter, kan vi holde kostnadene nede – noe som selvfølgelig kommer deg som kunde og bileier til gode.

Her kan du lese mer om hvilke rettigheter du har til selv å velge bilverksted.

 

 

 

Bilsenteret Fossegrenda AS

Besøksadresse  Fossegrenda 34, 7038 Trondheim

Telefon                73 96 55 00

E-post:                  terje@bilsenteretfossegrenda.no

Åpningstider:     Mandag - Fredag 07:30 - 15:30

SammarbeidspartnerMECA Bilsenteret Heimdal AS

Kun 3 år etter at vår mekaniske avdeling måtte flytte ut fra våre lokaler pga. plassmangel. ble de kåret til  - Årets MECA-Verksted 2014 -

 

Besøk deres hjemmeside

Sammarbeidspartnere

Motor Midt-norge as

Vårt nye tilskudd på stammen av verksteder ligger vegg i vegg ved vårt kundemotak i Fossegrenda 34

Her tilbyr vi alt av mekaniske verkstedtjenester samt bilpleie og noe bruktbilsalg.

Besøk deres hjemmeside

Besøksadresse :

Bilsenteret Fossegrenda

Fossegrenda 34, 7038 Trondheim

Kontaktinfo:

Telefon: 73 96 55 00

E-post: terje@bilsenteretfossegrenda.no

Åpningstider:

Mandag - Fredag

07:30  -  15:30

Se våre kampanjer og tilbud på

Facebook